Contactează-ne

+40 756 051 041

Office

Adresa: Str. Aurel Pop nr. 13, Timișoara
Birou de vânzări: Calea Torontalului,
nr. 69, et. 10, Timișoara

Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.

  Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
  Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.

  Construit pentru a te delecta. Explorează apartamentele.

  Perfect adaptat stilului tău de viață

  Viața ta evoluează constant, așa că de ce nu ar evolua în același ritm și casa ta? Apartamentele premium Vox Vertical Village se adaptează întotdeauna nevoilor și dorințelor tale, pentru a îți oferi căminul perfect.

  Proiectate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, toate apartamentele dispun de terase generoase, ideale pentru un stil de viață activ și un design interior elegant, contemporan, perfect gândit pentru tine și familia ta.

  Profită de confortul oferit de un apartament, infuzat cu cele mai noi tehnologii și transformat într-o experiență unică, perfect adaptată stilului tău de viață.

  Apartamentele cu 2 sau 3 camere și penthouse-urile disponibile în Vox Vertical Village se adresează atât celor care caută să facă o investiție pe termen lung, cât și familiilor moderne.

  Apartamente cu 2 camere

  Spațiu construit 58 – 75m2 / Terasă 18 – 90m2

  Dorești să faci o investiție pe termen lung? Un apartament cu două camere este alegerea ideală. Suficient de spațios pentru a oferi tot confortul necesar și dotat cu o terasă generoasă, acest apartament este perfect pentru tineri și cupluri.

  Apartamente cu 3 camere

  Spațiu construit 82 – 93m2 / Terasă 29 – 86m2

  Proiectat special pentru familiști, apartamentul cu trei camere oferă intimitate, un spațiu generos pentru fiecare membru al familiei și o terasă perfectă pentru petrecerea timpului în aer liber. În același timp, designul interior este special gândit pentru a oferi confort întregii familii.

  Penthouse

  Spațiu construit 99 – 128m2 / Terasă 131 – 198m2

  Casa la care ai visat întotdeauna, e acum mai aproape decât crezi. Un imobil extrem de spațios, cu o terasă de până la 200m2 care cu siguranță va satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Simți că ești în vacanță în fiecare zi, doar că experimentezi totul din confortul casei tale.

  Imaginile sunt cu caracter de prezentare, simularea de amenajare și materialele folosite nu fac parte din opțiunea de bază a apartamentelor.