Contactează-ne

+40 756 051 041

Office

Adresa: Str. Aurel Pop nr. 13, Timișoara
Birou de vânzări: Calea Torontalului,
nr. 69, et. 10, Timișoara

Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.

  Facilități premium pentru starea ta de bine

  Te simți ca în vacanță, doar că ești acasă. În apartamentul tău smart dotat cu facilități premium. Viața este perfectă atunci când ai totul la îndemână: piscină, cinematograf, sală de sport, concierge, grădini interioare și exterioare, la doar câțiva pași de locuința ta.

  Redefinim stilul de viață urban, în fiecare zi.

  Noua ta rutină zilnică

  Piscină sau saună? De ce nu amândouă? Rămâne doar să decizi pe care o vei alege prima. Nu-i așa că e minunat să te poți relaxa după o zi agitată la birou?

  Nimic nu se compară cu căldura unei saune care îți relaxează mușchii, îți deschide porii, te scapă de griji și îți limpezește mintea. Adaugă și o baie revigorantă în piscina generoasă și ai obținut modul perfect de a încheia o zi încărcată.

  Distracție alături de ai tăi

  Invită-ți prietenii la film, în cinematograful privat din Vox Vertical Village, la doar câțiva pași de locuința ta. 

  Sau poate aveți poftă de ceva gustos și vă gândiți să savurați cina pe terasă. E ușor să fii o gazdă bună atunci când ai o mulțime de facilități premium la îndemână.

  Concierge personal și un lobby confortabil

  Bucură-te de timpul tău liber alături de prieteni și vecini în spațiile comune special concepute pentru confortul vostru.

  Nici treburile zilnice nu mai trebuie să îți ocupe prea mult timp. Recepția îți stă la dispoziție așa încât tu să poți profita mai mult timp de lucrurile cu adevărat importante pentru tine.

  Relaxare în grădină

  Cauți o oază de prospețime? Grădinile au fost special concepute pentru acest lucru. Acum te poți bucura de natură din propria casă, atât pe terasă, cât și în spațiile interioare comune.

  Sală de sport complet echipată

  Uită de scuzele și motivele pentru care nu faci suficientă mișcare. Beneficiezi de acces la sala de sport complet echipată, la doar câțiva pași de locuința ta.