Contactează-ne

+40 799 000 585

Office

Adresa: Str. Aurel Pop nr. 13, Timișoara
Birou de vânzări: Calea Torontalului,
nr. 69, et. 10, Timișoara

Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.

  Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
  Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.

  Vox Vertical Village premiat “Proiectul Rezidential al Anului 2019” de catre Real Estate Magazin

  Dec 2, 2019

  Vox Vertical Village din Timișoara, cel mai indrăzneț proiect imobiliar din vestul României, a primit unul dintre premiile importante ale anului din partea Real Estate Magazine: Proiectul rezidențial al anului 2019.

  A fost o surpriză plăcută pentru dezvoltatorii Vox Vertical Village, mai ales că a fost o concurență foarte mare pentru acest titlu. Astfel, proiectul imobiliar de la Timișoara a intrat în competiție cu alți cinci dezvoltatori din Capitală și un altul din Constanța.

  Au fost nominalizati: Vox Vertical Village, Timișoara, VOX PROPERTY GROUP; Cloud 9 Residence, București, 21 Residence; Aviației Apartments, București, Gran Via Real Estate; Metropolitan Mihai Bravu, București, METROPOLITAN Residence; Maurer Residence, Constanța, MAURER Imobiliare; H Pipera Lake, Bucuresti, HAGAG Europe.

  Pentru acordarea acestui premiu au contat doar calitatea, creativitatea, inovația, impactul și amplasarea. Au fost nominalizate cele mai noi șase proiecte dezvoltate ori lansate în 2019, apreciate pentru calitate și plus-valoare.

  Premiile, care au constat în trofee unicat, au fost înmânate în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2019 care a avut loc la București, miercuri seara, într-unul dintre cele mai elegante locuri destinate evenimentelor festive.

  Vă reamintim, Vox Vertical Village reprezintă un proiect în premieră pe piața rezidențială din România, presupunând dezvoltarea unui ‚vertical village’, care va include și o ‚pădure pe verticală’ formată din peste 1.000 de arbuști și diferite plante care vor fi plantați atât în interiorul proiectului, cât și pe terasele locuințelor. Astfel, peste o treime din suprafață construită a Vox Vertical Village va fi reprezentată de către spații verzi și terase.

  Proiectul este conceput de Studio Arca, un studio de arhitectură premiat din Timișoara, care a câștigat numeroase premii, printre care și pentru conceptul arhitectural de la Vox Technology Park.

  Fiecare locuință va beneficia de o terasă generoasă, axul central al clădirii urmând să fie liber, creându-se astfel un atrium generos, asemănător pieței centrale dintr-o localitate tradițională. Vox Vertical Village va include o serie întreagă de facilități, precum piscină exterioară, cinema și o sală de fitness complet echipata iar fiecare locuință va fi echipată cu sisteme inteligente de ultimă generație care vor putea controla toți parametrii existenți.

  Adițional inovațiilor la nivel conceptual, Vox Vertical Village va fi dezvoltat după principiile sustenabile BREEAM, fapt care va aduce beneficii viitorilor locatari. Vox Vertical Village va dispune și de o parcare subterană și supraterană compusă dintr-un total de 138 de locuri de parcare – 94 în subteran și 44 la nivelul solului. Antreprenorul general al proiectului este PORR Construct, una dintre cele mai mari companii de construcții active în România.

  Proiectul este dezvoltat în imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de către Vox Property Group în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Compania este activă de mai mulţi ani pe pe piața rezidențiala din Timișoara, în timp ce Virgil Tornoreanu, managing partner al Vox Property Group, este un antreprenor local de succes, cu activități pe piața imobiliară și în sectoarele IT&C.

  Sursa: Opiniatimisoarei.ro