Contact us

+40 756 051 041

Office

Address: 13 Aurel Pop Street, Timisoara
Sales Office: Calea Torontalului,
69,
10th floor, Timisoara

Thank you for your interest in Vox Vertical Village. We’d be happy to contact you at that point, if you’d like to register your interest.

  Thank you for your interest in Vox Vertical Village. We’d be happy to contact you at that point, if you’d like to register your interest.

  Work Status – May 2019

  May 21, 2019

  Odată cu apropierea verii, lucrările la construcția noastră evoluează pe zi ce trece. Colegii noștri de pe șantier nu se lasă loviți de astenie și nici de vremea schimbătoare, ci își concentrează eforturile pentru avansarea construcției.

  Până în acest moment am finalizat lucrările care țin de radier și ne concentrăm în construirea pe verticală a celui mai modern complex imobiliar din Timișoara. Colegii noștri au finalizat următoarele: săpătura generală, betonul de egalizare și hidroizolație orizontală sub radier; cofrarea, armarea și betonarea radierului; instalarea hidroizolației verticală pe grosimea radierului; structura metalică de la subsol; cofrarea, armarea și betonarea stâlpilor, diafragmelor și pereților de la subsol.

  După ce ne-am asigurat că avem o fundație solidă pe care să construim și subsolul a fost finalizat, am început construcția etajelor, pentru care am finalizat cofrarea, armarea și betonarea planșeului peste subsol pentru zona etajată și pentru zona doar cu subsol, dar și structura metalică de la parter.

  Pentru etajele 1 și 2, structura metalică a fost finalizată, iar cofrarea și armarea plăcii peste etajul 1 este parțial finalizată. Urmează să trecem la structura metalică pentru etajul 3, care a fost deja aprovizionată în șantier și să continuăm cu cofrarea și armarea plăcii peste etajele 1 și 2.