Contactează-ne

+40 799 000 585

Office

Adresa: Str. Aurel Pop nr. 13, Timișoara
Birou de vânzări: Calea Torontalului,
nr. 69, et. 10, Timișoara

Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.

  Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
  Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.

  Satul rotund din Banat, singurul de acest fel din Romania, inspiratie pentru cel mai modern proiect imobiliar din Timisoara – Vox Vertical Village

  Apr 16, 2019

  TIMISOARA. Satul Charlottenburg din Timis, singura asezare din Romania cu strazile dispuse circular, a fost sursa de inspiratie pentru construirea celui mai indraznet proiect imobiliar facut vreodata in Timisoara. Vorbim de Vox Vertical Village de pe Calea Torontalului.

  Dezvaluirea a fost facuta de Vlad Vela, director general Vox Property Group, in cadrul celei de-a doua ediții Building Home – International Good Living Forum, care a avut loc la Bucuresti.

  Vlad Vela a vorbit, in cadrul evenimentului, despre ideea initiala a proiectului, dar si despre ”muza” Vox Vertical Village.

  I-am spus Village pentru ca, din punctul meu de vedere, acasa trebuie sa fie liniste. Am copilarit la casa, mi-aduc aminte ca parintii mei, cand ajungeau acasa, erau foarte preocupati sa intretina gospodaria, tot ce era acolo, si nu prea era timp de asa ceva. Si atunci mi-am spus ca ideal pentru mine ar fi sa locuiesc la hotel, sa nu am aceste griji. Pornind de la asta, initial, am lucrat cu Departamentul de Marketing la un proiect cu 22 de nivele, o cladire in care in jumatate din spatiu sa fie hotel si in cealalta jumatate apartamente, pe care sa le vindem. In acele apartamente ar fi trebuit sa se regaseasca toate serviciile hoteliere. Am lucrat ceva timp pe ideea asta, a fost destul de interesanta, dar, la un moment dat, am primit un telefon si atunci mi s-a prezentat proiectul Vertical Village. Am ramas impresionat. Era destinat unor proprietari care gandesc ca mine si isi doresc in primul rand o carte de vizita. Ideea a pornit de la un sat cu adevarat special din Banat, Charlottenburg, unde spatiile publice comune sunt in mijlocul asezarii, iar casele sunt construite intr-un cerc, gradinile fiind in spate. In proiectul nostru, s-a ‘luat’ o strada, unde casele sunt in stanga, iar in dreapta sunt lipite, ramanand un spatiu comun in interior foarte mare. Asa se face ca in Vertical Village apartamentele au un singur perete comun, iar terasele sunt generoase. Am fost intrebat daca am facut un studiu de piata pentru acest proiect. Nu intotdeauna e nevoie de un studiu de piata, ci de indrazneala de a aduce altceva intr-un camin. In Timisoara nu mai exista ceva similar”, a declarat Vlad Vela, in cadrul evenimentului.

  Directorul general al Vox Property Group a explicat ca ”satul vertical” care se construieste la Timisoara nu este o ”padure verticala”, asa cum multi s-ar fi gandit, ci doar un proiect unic in care spatiile verzi generoase iti ofera bucuria de a locui intr-un camin in care natura e parte in viata fiecarei familii.

  Nu este o padure verticala, ci sunt zone foarte mari inverzite, care iti confera o stare de bine, de intimitate, de liniste. Spatiile private si publice sunt foarte ample, aerisite, ce sunt completate de sala de fitness, de cinematograf, tehnologie… Si sunt multe surprize pe care nu le-am prezentat pana acum”,  a mai spus Vlad Vela.

  Prima editie a forumului Building Home – International Good Living  a reunit la Bucuresti peste 250 de invitati din 14 tari: dezvoltatori si investitori din domeniul rezidential, contractori, manageri de proiecte, consultanti, arhitecti si companii cu solutii.

  Proiectul Vertical Village  a fost prezentat ca showcase si proiect selectat.

  Va reamintim, proiectul Vertical Village Timisoara a castigat recent premiul pentru „Cel mai bun concept nou in 2018”, in cadrul Galei Profesionistilor in Imobiliare, desfasurata la Bucuresti la finele lunii martie.

  ***

  Investitia in dezvoltarea Vox Vertical Village se ridica la 14 milioane de euro, termenul de livrare prevazut fiind sfarsitul anului 2019. Proiectul se va ridica in imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de catre Vox Property Group, in urma unei investitii de 30 de milioane de euro.

  Aditional celor doua proiecte, Vox Property Group va construi Vox Green Parking, o parcare supraterana cu 400 de locuri, care va duce la cresterea gradului general de accesibilitate al zonei si se va adauga la lista vasta de facilitati disponibila atat chiriasilor Vox Technology Park, cat si viitorilor proprietari de locuinte in cadrul Vox Vertical Village.